Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: 1 2 [3]   Dolů
 
Autor Téma: Stehovani do Mnichova s detmi  (Přečteno 182210 krát)
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #30 : Listopad 07, 2018, 10:47:15 pm »


alergeny su napriklad aj pel (ceky "pyl") roznych trav, stromov atd.

Tím se mi Rudo snaží říci, že alergikovi ( v tomto případě co se pylu týká ) nepomůže ani sebevětší čistota těla, ani se přestěhovat do jiného prostředí, či změnit jídelníček.

Samozřejmě, že by mu změna prostředí pomohla, to zaprvé, a zadruhé, u lidí se počet případů alergie velmi zvýšil teprve nedávno - tak 15 - 20 let nazpátek. Ať už na pyl rostlin ( např. řepky ) nebo mléka ( krávy "léčené" či napíchané hormony, a z toho závadné mléko ).
Zvýšil se počet případů tak najednou, skokově. Čímpak to je ? Nemá to náhodou souvislost s tím, jak si nacisti hrají s genetickou manipulací rostlin ( našich potravin ) ? Má ! A to je ta zrůdnost - že před tím člověk nemůže utéci, protože psychopati zničili v Evropě a Americe to základní, co potřebujeme k životu ( obilí, zeleninu, maso, mléko, ... ) tím, že to geneticky modifikovali, a teď jsou kvůli tomu lidé náchylní na všelijaké alergie, bolesti hlavy, průjmy atp. A nejen to. Ty zrůdy nacistické způsobily, že ty původní rostliny ( nemodifikované ) už dnes ani nedorostou, protože je bleskurychle sežerou škůdci, jak jim báječně ty rostlinky chutnají. Původní druhy rostlin jsou pro ně mana nebeská. Každé zvíře ( i ten člověk ) pozná, co je pro něj dobré ( chutná to, voní to, má to od přírody ( tj. ne z vosků ... ) hezkou barvu - mluvím o tom, co vyrostlo v přírodě, ne o zpracovaných věcech ), a co mu neprospívá nebo dokonce škodí.

Potraviny začali nacisti geneticky modifikovat ( křížit ) proto, aby tyto rostliny vydržely nejenom chemické postřiky, které je mají chránit před "škůdci" ( i ta housenka potřebuje ovšem něco žrát ), ale aby tyto GMO-rostliny vydržely i plísně, mrazy, měly větší výnos ( ale gen. modifikovaného šmejdu, samozřejmě ) atd.


Rudo, a rozlišuj, prosím tě, pojmy nacista, fašista, a Němec. Jsou to tři různé významy.

Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #31 : Listopad 07, 2018, 11:02:32 pm »

Lenke - preco sa ludia napr. pred takymi 200 rokmi dozivali v Europe priemerne tak 40-45 rokov?
preco umierali deti v rannom veku, preco bola ovela vyssia umrtnost pri porodoch (deti aj matky?)


ved ludia nejedli tie fasisticke potraviny, dychali cisty vzduch, liecili sa bylinnymi lektvary, nepoznali ozarovanie ...

som hlupak, ,nechapem to ...

"Preco sa ludia napr. pred takymi 200 rokmi dozivali v Europe priemerne tak 40-45 rokov?
preco umierali deti v rannom veku, preco bola ovela vyssia umrtnost pri porodoch (deti aj matky?)"


Protože byli prasata, a vylejvali splašky na ulici, nemyli si ruce, žrali shnilé jídlo ( protože neměli co jiného, aby neumřeli hlady ), pili vodu, do které předtím ty splašky stekly, prali si oblečení ( především ve velkých městech ) jednou za uherský rok, spali s hospodářskými zvířaty a jejich nemocemi pod jednou střechou, měli těžkou práci, při které se každou chvilku poranili, a rankou se do těla dostávaly nečistoty atd. atd.

Prostě byli prasata. Hygiena ( čistota ) od té doby hodně pokročila, proto se dožíváme vyššího věku - tělo není tolik namáhané a 2. sužované nemocemi, a 3. v poslední době se máme jak prasata v žitě: dobrou organisací všeho máme všechno přistavené až pod nos.


Rudo odpovídá na to, že lidé umírali dříve, ačkoliv měli ( dle jeho názoru ) lepší podmínky: "ved ludia nejedli tie fasisticke potraviny, dychali cisty vzduch, " - pokud ty potraviny nebyly shnilé / zkažené, pokud ten vzduch nebyl zamořený fekáliemi, hnilobou, plísněmi, prdy / kouřem v hospodě i sednici, ...


Rudo, toto nepiš: "som hlupak, ,nechapem to ..."
« Poslední změna: Listopad 07, 2018, 11:21:29 pm od Lenke » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #32 : Listopad 07, 2018, 11:14:11 pm »

Prichadzaju aj utecenci, ktori maju tuberkulozu - staci im dat dobre rady? Ktore konkretne?

Stačí, a oni se vyléčí přesně tím postupem, který jsem tu popsal. Jen se jim pro to musejí vytvořit podmínky ( nebo si je oni musejí vytvořit ), a pak to jde.

Ale vždy platí: kdo se chce vyléčit ( kdo chce žít ), vyléčí se ( bude žít ). Kdo nechce, zemře. To už tak u živočichů, kam spadá i člověk, je.

« Poslední změna: Listopad 07, 2018, 11:22:40 pm od Lenke » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #33 : Listopad 07, 2018, 11:20:04 pm »

Rudo, ale je dobře, že diskutuješ, třebaže je to z jízlivosti. Protože jedině diskusí ( rozhovorem ) se mohou dvě strany domluvit nebo dospět k nějakému závěru / výsledku / řešení.

Jsou lidi, kteří diskusi vzdají s tím, že "on je blbec, s ním nemá cenu se bavit / nebudu se snižovat na úroveň blba" nebo "on je příliš inteligentní, s ním nebudu raději diskutovat, protože bych se ztrapnil nebo by mne roznesl na kopytech". Obojí je špatně.
Zaznamenáno
Stran: 1 2 [3]   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München