Krajane.cz - Belgie | Británie | Francie | Mnichov | Německo | Nizozemsko | Lucembursko | Rakousko | Španělsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk de en
 
Stran: [1] 2   Dolů
 
Autor Téma: Prisťahovalci z krajín EU v Nemecku a soc.dávky až po 5 rokov pobytu.  (Přečteno 86575 krát)
nanuk



Karma: -69
Příspěvků: 634


« : Říjen 12, 2016, 05:24:22 pm »

Tak a už je to tu! Nárok na sociálne dávky až po 5 rokoch pobytu! Európania nemajú v Nemecku rovnaké práva na dôstojný život ako Nemci,lebo ministerka práce Nemecka navrhuje obmedziť sociálnu pomoc občanom z iných členských krajín EÚ v Nemecku.Podľa odborníkov ide o porušenie ústavných zákonov.

http://www.handelsblatt.com/politik/deutschland/laengere-aufenthaltspflicht-geplant-nahles-will-sozialhilfe-fuer-eu-auslaender-einschraenken/14676006.html
« Poslední změna: Říjen 12, 2016, 06:45:09 pm od David » Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #1 : Říjen 12, 2016, 08:40:07 pm »

mne to nechyba
Zaznamenáno
Alterego



Karma: -14
Příspěvků: 66


« Odpověď #2 : Říjen 12, 2016, 08:56:24 pm »

Protiparaziticke opatreni, souhlas. Prichazi sice se zpozdenim, ale je nezbytne. Bohuzel i v bohate EU je prilis mnoho chudaku, pro ktere nejnizsi nemecky level znamena zivotni vyhru. Pristoupeni států vychodni evropy k EU bylo ukvapene, protoze sociální rozdíly uvnitř tohoto nehomogenního celku jsou porad příliš velké.
« Poslední změna: Říjen 13, 2016, 08:06:58 am od Alterego » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #3 : Říjen 12, 2016, 10:53:01 pm »

Ty novodobé otrokářské zrůdy se nejdříve pokusily do Německa někdy kolem roku 2011 natahat levnou pracovní sílu z východu Evropy ( Polsko, ČR, Maďarsko, ... ) tím, že nebylo potřeba pracovní povolení, a když viděli, že to s tou výkonností práce nejde nahoru tak, jak by si přáli ( asi 600 %, nebo co si blbové představovali ... ), natahali tam tuny arabů ( Syřanů ), někdy po 2013 / -14. Jenže u nich je pracovní ochota ještě nižší, tak se je v rámci "kvót" snaží vyházet z Německa všudam do Evropy, a EU-občany ( někdy příživníky, uznávám ), pomocí těchto "opatření", také.

Jak jsou odporní a ubozí ...

Německo morálně hodně upadlo. Za to ještě dost zaplatí. Ne penězi. Ani válkou. Lidsky.
Jenže to teď tito psychicky pomatení jedinci nejsou sto pochopit.

Jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet.
Jestli někdo osvobodí ( jakýmkoliv způsobem ) Německo z amerického otroctví ( nadvlády, okupace ). Nejlépe převzetím.

Lačnost a chamtivost byly vždy prohra. Ostuda.
« Poslední změna: Říjen 12, 2016, 10:54:11 pm od Lenke » Zaznamenáno
nanuk



Karma: -69
Příspěvků: 634


« Odpověď #4 : Říjen 13, 2016, 12:32:16 am »

Lenke,súhlasím s tým,čo píšeš.Chamtivosť a strata ľudskosti sa vypomstí.Materializmus prevažuje pred ľudskosťou a to urobí veľmi veľa ľudí nešťastnými.Síce budú mať takmer všetko materiálne,ale nebudú cítiť človečinu.potom prichádzajú depresie,strata ideálov,motivácie,strata schopnosti tešiť sa z maličkostí bežného života.Začína sa to pomaly,postupuje to tak,že ľudia sa začnú navzájom izolovať,prestávajú osobne komunikovať,len cez tie umelé sledované internetové spojenia a potom prichádza strata osobnej integrity spočiatku zakrývaná vytváraním si nových záujmových aktivít,ktoré nemajú dlhého trvania,potom pokus o kontaktovanie starých známych,neskôr alkohol a možno aj niečo tvrdšie,nakoniec neznesiteľné depresie z pocitu nepotrebnosti a samoty.
ALE HLAVNE, ŽE DOBRE ZAROBÍM  ! len to nie je všetko.Len málo ľudí z východného bloku má naozajstných kamarátov Nemcov.Sú cudzincami v Nemecku a po čase aj v Česku,Slovensku a pod.Už vlastne nepatria nikam,len jedia,cestujú,pracujú,chatujú......
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #5 : Říjen 13, 2016, 01:01:55 pm »



  Nas sa tp netyka ktory sme tu dlho uz Škleb Škleb Škleb Škleb...omyl...slovaci cesi poliaci madari robia...a prinasaju do statneho rozpoctu vela...minule som cital ze cca 4000 slovakov je v nemecku na socialke..5 tisic cechov...poliakov vyse 90 tisic...ale uz tie novinarske prostitutky nepisu kolko slovakov cechov madarov poliakov dlhe roky v nemecku robi...aj rumuni bulhari...eu sa msti nasim krajinam lebo neberieme utecencov...ale radsej kaslat socialku ako keby unas mala byt kriminalita utecencov...co sa tyka nemcov nemyslim si,ze by to boli zli ludia...casto im ludia krivdia..neviem preco...vecina nemcov pracuje..len 7% nemcov je na socialke...poznam slovaka ktory bol totalne v sracke a skoro skoncil na ulici v nemecku emigrant...nie slovak nie cech mu pomohol ale nemec...je mezdi nimi vela dobrych ludi...samotni nemci musia znasat kriminalitu utecencov..ich politici ioch zradili...ked tu pride k najhorsiemu inteligencia nemecka podla mna emigruje z nemecka...depresie?ma kazdy kto veri v konsum peniaze...kto veri v pana jezisa ma hodnoty lahsie prejde tymto zivotom ...vela nemcov hlavne mladych neveri...a nielen ztoho maju depresiu ale aj ztoho ze sa porovnavaju s ludmi ktori maju viac matrialneho ..cize sused ma BMV a zaraba 4000euro neto....o ja chudacik mam 1700euro neto..a uz je v depresie.... Nevím co si myslet/Nerozhodný
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #6 : Říjen 14, 2016, 12:16:39 am »

potom prichádzajú depresie,strata ideálov,motivácie,strata schopnosti tešiť sa z maličkostí bežného života.
To jsem viděl jako první, když jsem tehdy přijel do Berlin. Napadlo mě: mezi takovými lidmi budu žít ? Pak jsem s nimi i pracoval. Postupem času jsem ale objevil několik málo jedinců ( mužů i žen ), kterým o něco jde - kteří nezahodili život, a se kterými rozhovor plyne bez přetvářky. A to je pěkné. Stýkáme se sice jednou za uherský rok ( jako ostatně já se všemi kamarády  Smích ), ale o to je to hezčí. Asi podle úsloví: S dobrými přáteli řídko bývej.

No a ke zbytku tvého příspěvku: je to dobré varování pro všechny ty Čechy a Slováky, kteří si do Německa přišli vydělat "na auto". To samozřejmě možné je, a poměrně rychle, ale nese to s sebou tebou popisované nebezpečí, které přichází v naprosté většině případů: ztráta smyslu života.

Vždy je dobré se na něco těšit. Nejlepší je na lidi.
« Poslední změna: Říjen 14, 2016, 12:30:48 am od Lenke » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #7 : Říjen 14, 2016, 12:29:06 am »

...co sa tyka nemcov nemyslim si,ze by to boli zli ludia...casto im ludia krivdia..neviem preco...vecina nemcov pracuje..len 7% nemcov je na socialke...poznam slovaka ktory bol totalne v sracke a skoro skoncil na ulici v nemecku emigrant...nie slovak nie cech mu pomohol ale nemec...je mezdi nimi vela dobrych ludi...samotni nemci musia znasat kriminalitu utecencov..ich politici ioch zradili...ked tu pride k najhorsiemu inteligencia nemecka podla mna emigruje z nemecka...depresie?ma kazdy kto veri v konsum peniaze...kto veri v pana jezisa ma hodnoty lahsie prejde tymto zivotom ...vela nemcov hlavne mladych neveri...a nielen ztoho maju depresiu ale aj ztoho ze sa porovnavaju s ludmi ktori maju viac matrialneho ..cize sused ma BMV a zaraba 4000euro neto....o ja chudacik mam 1700euro neto..a uz je v depresie.... Nevím co si myslet/Nerozhodný

"...co sa tyka nemcov nemyslim si,ze by to boli zli ludia...casto im ludia krivdia..neviem preco...vecina nemcov pracuje..len 7% nemcov je na socialke..."

Myslel jsem to tak, že mladí bílí Němci ( ne němečtí Turci ) ztratili smysl života ( nemluví se tu o víře, hodnotách, lásce aj. ), takže jen chodí do bezduché práce, a tudíž se jim nechce moc pracovat - nevidí v tom ( oprávněně ) smysl - v práci pro hmotu / materii.

Němečtí Turci pořád žijí ve svém ( poměrně uzavřeném ) společenství, kde si udržují své zvyky.


"...je mezdi nimi vela dobrych ludi..."

Samozřejmě. Jako v každé jazykové skupině. Ale tady je na opačné straně těch lidských trosek více ( nejen feťáků, ale i bohatých namyšlenců ), a jsou podstatně hloubš v depresích, než v Čechách, tak proto také ubližují více ( především sobě navzájem ). V Čechách vládne stále zdravý rozum ( i když třeba v 50. letech nesmyslně brutální ), který brání ( hájí ) hodnoty, aby lidé mohli rozumně žít ještě za 100 pokolení.

To už na Západě nejde ( a v Americe nikdy nešlo ). Právě pro to soupeření, konkurenci, chamtivost, namyšlenost ( zvednutý nos ), ...


"..ich politici ioch zradili...ked tu pride k najhorsiemu inteligencia nemecka podla mna emigruje z nemecka..."

Politikové je nezradili. Zradila je vlastní lenost, která vznikla z pýchy z toho, že jsme si všechno po druhé světové válce postavili, a jak pěkně, a jak se nám tu dobře daří ( v uzavřených hranicích ). Toto myšlení přišlo někdy v osmdesátých letech, kdy toho začali lidé využívat, v devadesátých letech dobrali, a po roce 2000 už nic nemají, jen se snaží brát jinde ( v okolních zemích ).
Němci musí pochopit, že koláče nejsou bez práce, a že koruny nerostou na stromech, a začít opět ( smysluplně ) pracovat. Pomalu, rozumně, a odstraňovat si ze společnosti nemateriální nešvary.
Materiální závady dokážou odstranit během týdne. Všude, a cokoliv. Ale s duševní stránkou věci si nevědí rady, protože se nechají komandovat od spodiny ( materialistů všeho druhu ).
Kdyby Němci vlepili každému slizounovi pohlavek, hned by tu byl opět pořádek. Jen aby se to nezvrtlo v pohlavkování všude okolo. Ale toho jsou si ti okolo již dobře vědomi, takže jsou připraveni.
« Poslední změna: Říjen 14, 2016, 07:18:05 pm od Lenke » Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #8 : Říjen 14, 2016, 12:46:38 am »

...samotni nemci musia znasat kriminalitu utecencov..ich politici ioch zradili...ked tu pride k najhorsiemu inteligencia nemecka podla mna emigruje z nemecka...

Kam si myslíš, že emigrují ? Ono moc zemí není. Jižní Amerika ( kde člověk chytí kulku tak snadno jako chřipku ) nebo Skandinávie ( kde Středoevropan zajde na deprese ). A Němci např. v Japonsku ? Kokosy na sněhu ?  Škleb
Zaznamenáno
rudo



Karma: -112
Příspěvků: 1466


« Odpověď #9 : Říjen 14, 2016, 07:22:41 am »

Lenke - je dost krajin kam odchadzaju nemci, samozrejme v kazdej sa nieco najde
napr. Kanada - mam znameho vo Vancouver ktory sa stazuje, ze od oktobra do aprila tam STALE prsi
Australia - zvysene slnecne ziarenie, zvyseny vyskyt rakoviny koze
Novy Zeland - ze zapadakov
USA ...atd.
« Poslední změna: Říjen 14, 2016, 07:51:12 am od rudo » Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #10 : Říjen 14, 2016, 12:16:29 pm »

moja kamoska vravi ze v nemecku zije v mnichove dostava viac ludskeho tepla ako na slovensku...myslis lenke ze na sk ci v cechach maju dnesni mladi dake hodnoty?myslis ze deti po roku 1990 narodene su vzorove?pozeraju sa na korupciu..ako ludia na sk kradnu ci v cechach...stupidna televizia...kde sa za vzor davaju zlodeji zlatokopky atd....mas naivne predstavy o moralke v ceskoslovensku a po hodnotach...ktore na sk ani v cechach uz niesu cest vynimkam.
Zaznamenáno
hary01



Karma: -121
Příspěvků: 2857


« Odpověď #11 : Říjen 14, 2016, 12:21:26 pm »

ak bude situacia v nemecku neunosna s utecencami a nemecko kazdy rok zoberie milion utecencov potom nehnutelnosti sa v nemecku nebudu predavat lebo kto chce zit v state kde je obrovska kriminalita...toto peklo uz je vo svedsku....cize osobne by som v nemecku uz nekupil ziaden dom ci byt....
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #12 : Říjen 14, 2016, 06:27:41 pm »

Lenke - je dost krajin kam odchadzaju nemci, samozrejme v kazdej sa nieco najde
napr. Kanada - mam znameho vo Vancouver ktory sa stazuje, ze od oktobra do aprila tam STALE prsi

To v Berlin také.  Smích
Zaznamenáno
Lenke



Karma: -19
Příspěvků: 909


« Odpověď #13 : Říjen 14, 2016, 06:32:00 pm »

moja kamoska vravi ze v nemecku zije v mnichove dostava viac ludskeho tepla ako na slovensku...myslis lenke ze na sk ci v cechach maju dnesni mladi dake hodnoty?myslis ze deti po roku 1990 narodene su vzorove?pozeraju sa na korupciu..ako ludia na sk kradnu ci v cechach...stupidna televizia...kde sa za vzor davaju zlodeji zlatokopky atd....mas naivne predstavy o moralke v ceskoslovensku a po hodnotach...ktore na sk ani v cechach uz niesu cest vynimkam.

Teď nevím, na co reaguješ. Tuším, že jsem nikde nepsal, jak je to v ČR / SR dobré. Já na české myšlení ( mentalitu ) nadávám stále, třebaže chápu, proč je taková, jaká je, a proč se tak Češi musejí chovat.
Tady byla otázka, kam by Němci utíkali v případě nouze, u které jsem se ale o ČR / SR nevyjadřoval.
Zaznamenáno
nanuk



Karma: -69
Příspěvků: 634


« Odpověď #14 : Říjen 21, 2016, 12:00:45 pm »

Všetci sme občanmi EÚ a mali by sme mať rovnaké práva vo všetkých krajinách Európy,t.z. aj na rovnaké a rovnako poskytované soc.dávky.Že to môže byť aj zneužívané súhlasím,ale spoločnú Európu si nevymysleli napr.tí ľudia,ktorí to dostávajú alebo zneužívajú EÚ si vymysleli superboháči na urýchlenie ich zbohatnutia a ovládnutie ekonomiky slabších krajín,poskupovali malé podniky a o pár rokov si regionálne produkty s malých firiem ani nekúpime,lebo všetko bude len Coca-Cola,mars,Snickers,Burger-King a pod.
Zaznamenáno
Stran: [1] 2   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | © Socrates.cz 2024


spolujizda | Autostop.pl | Autostop.sk | Zahnarzt München