... jojo, ja vim, Hary, napadlo mne to, proto, ze to je nazvano Oktoberfest-Party, s bavorskou muzikou, tak menu : kure,preclik a pivko - to pro toho, kdo by si chtel udelat takovej malej "Oktoberfestik" se vsim vsudy, by byl fajn
.
V tom seznamu - nabidce - pul peceneho kurete i preclik maji, tak k tomu kdyby se pridalo jedno pivko, a je to na ten den jak ulity.
Rikala jsem si, ze kdyz to je na zacatek Oktoberfestu, tak pro ty, kteri na Wiesn ten den, do toho mumraje, zrovna nechteji, by bylo prima mit takovy Minioktoberfest nekde jinde, zvlast kdyz tam budou treba nejaci lide i v bavorskych krojich, nebo aspon v catecnych, muzika taky bude udajne k tematu, tak proc ne? ... Byla by to pro ten den takova "stylovka" , aniz by se muselo varit neco navic.
To samozrejme nevylucuje to, ze ta ostatni jidla tam mohou zustat taky, prece. Nekdo by si dal oktoberfestovy menu, nekdo svickovou, jak by kazdy chtel.
Takze proto jsem se na to ptala, ale jak vidno, tak tu pisou vsichni ostatni, jen z Lustiger Bauer nikdo